Kokořínský komár

Pátý ročník šifrovací hry proběhne 21. srpna 2021 v okolí Dřevčic u Dubé.

Aktuality ve zkratce

Poslední informace před hrou (19. 8. 2021, 12:06)
Vše potřebné máte od úterka ve svých mailových schránkách nebo můžete jednoduše kliknout sem.

Úvodní informace

Kokořínský komár 2021 - komár na trase

Pohodová, denní, lineární šifrovací hra v krásném prostředí Chráněné krajinné oblasti Kokořínsko - Máchův kraj.

Vážení a milí šifrovací kamarádi,
děkujeme za trpělivost, se kterou jste i letos čekali, zda vůbec naše šifrovací hra Kokořínský Komár bude nebo ne. Nebojte, nelenili jsme a na dalším ročníku usilovně pracujeme. Jak to tedy aktuálně vypadá? Docela dobře! Máme trasu, máme parkování, máme požádáno na CHKO, šifry jsou v testování, odměny pro nejlepší uháčkované, medaile vypálené... :-)

A protože jsme vás letos nechali čekat docela dlouho, prozradíme vám za odměnu, kde se bude hrát. Vězte tedy, že výchozím bodem letošního ročníku budou Dřevčice u Dubé (tedy ne ty ve Středočeském kraji).

Start i konec hry zatím plánujeme na stejné časy jako loni - na osmou hodinu ranní a sedmou hodinu večerní. Vše ale samozřejmě finálně potvrdíme v posledních informacích před hrou a čas konce hry pak ve startovní obálce.

Ubytování v Dřevčicích

Pokud vám letošní herní lokalita přijde vzdálenější než dříve, můžeme vám vřele doporučit ubytování v místních apartmánech, odkud to nebudete mít daleko na start a už vůbec ne do cíle ;-)

Základní kapacita hry bude i pro letošek 50 týmů, kterou budeme případně postupně o malinko navyšovat podle celkového počtu hráčů v týmech. Detailní informace jsou v pravidlech, na která se doklikáte z levého menu. Stejně jako v minulých letech od vás budeme potřebovat pomoci s pokrytím nákladů na uspořádání hry. Od hrajících týmů tak budeme vybírat startovné ve výši 300 Kč, ve kterém bude stejně jako loni zahrnuto parkovné za jedno auto.

Stejně jako v předchozích dvou letech pro vás budeme mít na hře připraveno osvěžení od společnosti WEDOS / POJISTENI.cz, letos to budou opět jablečné džusy.

Kokořínský komár - WEDOS Apple Energy

Těšíme se na vás! A pokud by se vám náhodu letošní termín nehodil, ale chtěli byste si i tak šifry vyluštit, budeme moc rádi, pokud se nám přihlásíte mezi testery.

Mrkněte i na web, fotky, šifry a reportáže týmů z předchozích ročníků - ročník 2020, ročník 2019, ročník 2018, ročník 2017.

Foto na pozadí: Michal Kmínek.