Kokořínský komár


Zobrazit řešení

Děkujeme fakt úplně všem

A je to! Konečně si můžeme říct uf – letošní komár je za námi. A snad i úspěšně. Samozřejmě víme, že se to letos neobešlo bez fuckupu na startu, ale věříme, že to váš finální zážitek ze hry zase až tak moc neovlivnilo.

Co se vlastně stalo? Přidali jsme do aplikace podmínku, abyste byli upozorněni při zadání hesla do testovacího systému. Navíc jsme to udělali tak, že se začne projevovat až v 7:55 aby si ji mohli testovat i ti, kteří čtou poslední informace před hrou až v autě cestou na start. To by asi bylo fajn, jenže jsme ji zapomněli odebrat z toho ostrého. A aby toho nebylo málo, tak detekce časového pásma v javascriptu fungovala na různých telefonech různě takže se problém někomu mohl projevit až později během hry. Tak teda sorry jako :-)

Ostatní věci by ale snad měly být v rámci možností v pořádku. Za možnost parkování na parkovišti pod hradem a startu u hradu Houska děkujeme paní Ing. Zuzaně Pavlíkové Šimonkové. Pracovníkům CHKO Kokořínsko, jmenovitě panu Valdovi, děkujeme za vstřícný přístup při vyřizování potřebných povolení a celému kolektivu Penzionu pod Houskou za perfektní služby v prostorách cíle.

U cíle se ještě chvíli zastavím, protože přístup, jaký k naší akci parta kolem pana Doutnáče zaujala, se v dnešní době jen tak nevidí. Vůbec nic nebylo problém, vše zařídili, na nic nás nepotřebovali a úplně všechno klaplo přesně tak jak jsme se domluvili. Proto pokud ještě někdy budete mít cestu kolem, stavte se tam, rozhodně neuděláte chybu. My moc děkujeme!

Aby byly šifry co nejvíc user-friendly, tak s tím nám letos pomáhalo hodně lidí. Jmenovitě tedy za pomoc vděčíme a děkujeme: Petru Valáškovi, Mikuláši Zelinkovi, Anně Martincové, Kačce a Darkovi z Teamu Avatar, Jarmile Havířové, Yetimu, Vrabčákům (Martin, Meggy, Ivana) a Ivě a Adamovi z týmu Turbomyši. Vážně doufám, že jsem na nikoho nezapomněl.

A nesmím tedy zapomenout ani na vás – na hráče. Díky moc, že jste si udělali takhle na konci srpna čas, nastavili si budíky na časy, které si nechci ani představovat a vyrazili na Kokořínsko. Když se hra líbí vám, je to ta nejlepší odměna. Zároveň jste také les osvobodili od spousty věcí, které do něj nepatří, čehož si moc vážíme. Dodává to ke hře jako takové ještě další rozměr.

A úplně na konec děkuji všem spolupracovníkům za to, kolik svého času všichni hře obětovali a že mě během posledních pár dní nezabili. No, ale i oni měli namále :-P

Mějte se krásně a uvidíme se třeba příští týden na pražské afterparty. Vypadá to, že bude v úterý, ale určitě to během neděle nebo pondělí upřesníme. Kdo jste nám ještě nedali vědět kdy se vám to hodí, mrkněte sem a napravte to :-)

Za orgy, Jarda

Aktuality ve zkratce

Navýšení počtu týmů (7. 7. 2019, 14:30)
Protože se nám letos přihlásilo větší množství menších týmů, můžeme rozšířit kapacitu hry na 50 hrajících týmů.

Úvodní informace

Kokořínský komár 2019 - komáří ceny

Pohodová, denní, lineární šifrovací hra v krásném prostředí Chráněné krajinné oblasti Kokořínsko.

Vážení a milí šifrovací kamarádi, rok se s rokem sešel a my pro Vás připravujeme další ročník šifrovací hry Kokořínský komár. Letos bychom Vás rádi pozvali do krásného okolí tajemného hradu Houska. Jak lze ale letmým pohledem do mapy vytušit, tak se bohužel ani letos na start hromadnou dopravou (včas) nedostanete, leda byste vyjeli o den dříve. Během prvního ročníku ale této možnosti využilo jen minimum týmů a loni to také (téměř) všichni zvládli, takže věříme, že i letos dorazíte v hojném počtu.

Start hry zatím plánujeme na stejný čas jako loni, tedy na osmou hodinu ranní. Přesné místo startu Vám ještě upřesníme a končit hru budeme pravděpodobně o malinko později než loni (ne o moc).

Do hry bude letos přijato 45 týmů, detailní informace jsou v pravidlech, na která se doklikáte z levého menu. I pro letošní ročník budeme potřebovat pomoci s náklady na uspořádání hry. Od hrajících týmů tak budeme vybírat startovné ve výši 300 Kč, ve kterém už ale bude stejně jako loni obsaženo parkovné.

Kokořínský komár 2019 - Wedos Energy

A co dodat závěrem? Snad jen to, že nová komáří parta už nedočkavě čeká na své nové majitele. Jo a taky že bude letos o malinko delší trasa, ale na to jsme připraveni a ve spolupráci s WEDOS.cz jsme pro každého účastníka připravili záložní zdroj energie.

Mrkněte i na web, fotky a šifry z loňského ročníku nebo dokonce z prvního ročníku.

Foto na pozadí: Michal Kmínek.