Kokořínský komár

Pohodová, denní, lineární šifrovací hra v krásném prostředí Chráněné krajinné oblasti Kokořínsko.

První hon na komára se uskuteční 2. 9. 2017. Přidejte se!

Aktuality ve zkratce

Omezení počtu týmů (17. 8. 2017, 10:30)
Ahoj! Váš zájem o hru několikanásobně předčil naše očekávání a ačkoli z něj máme velkou radost, musíme bohužel přistoupit k zastropování počtu týmů na 40 hrajících týmů. Týmy registrované nad tento počet budou u nás vedeny jako nahradníci a pokud by se některý z hrajících týmů omluvil, budeme je kontaktovat. K tomuto kroku musíme přistoupit jednak abychom to dokázali organizačně zvládnout a dále abychom dodrželi domluvené podmínky stanovené ve výjimce pořádání organizované akce s více než 100 účastníky v rámci ochranné zóny CHKO, která nám dnes byla Správou CHKO Kokořínsko - Máchův kraj udělena. Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás!

Obtížnost hry (1. 8. 2017, 17:38)
Na základě dotazů upřesňujeme informace ohledně obtížnosti šifer. Autorsky jsou zamýšleny jako šifry pro mírně a středně pokročilé. Bohužel ale vzhledem k tomu že se jedná první ročník nemůžeme říct co si pod tím představujeme :-) Hra však nebude vhodná pro úplné začátečníky.

Registrace spuštěny (12. 7. 2017, 21:30)
Příjem registrací byl spuštěn 12. července 2017 ve 21:30.

Kde se bude hra konat?

Naším výchozím bodem bude město Mšeno, které se nachází asi 15 kilometrů severovýchodně od Mělníka, a i podle Wikipedie je označováno za vstupní bránu Kokořínska. I když to není ještě úplně přesně stanovené, pak vězte, že dobu konání hry přizpůsobíme tak, aby bylo možné pro dopravu na hru i zpět využít vlakového spojení směr Mladá Boleslav i Mělník.

V tuto chvíli předpokládáme, že hra začne cca v 8:30 (vlaky přijíždí v 7:40 a 7:44, start bude nedaleko nádraží a detaily ještě upřesníme v posledních informacích před hrou). Podobně tomu bude i s koncem hry a závěr tedy můžete očekávat cca v 17:30.

Pokud ale nebudete na vlak pospíchat, budeme moc rádi, když s námi v cíli posedíte a sdělíte nám své dojmy.

Jak je to se startovným?

Jedná se o první ročník a rádi bychom vás uvítali co nejvíce. Nebudeme tedy za hru vybírat žádné startovné a ihned po registraci se stáváte hrajícím týmem.

Chcete být v obraze?

Nechte nám na sebe kontaktní e-mail a my Vám dáme vědět hned jakmile budeme mít nějaké novinky o hře. Nemusíte se bát, žádný spam nerozesíláme a na uchování vašich mailů v bezpečí hledí služba MailChimp.

Úvodní foto: Michal Kmínek