Diskuse

Napište morseovkou písmeno X
Jakub (Skôr skôr ako neskôr)
26. 8. 2021 21:04:19

Ahojte orgovia, tiez by som vam rad za nas tim podakoval za skvele pripravenu hru! Komara mame radi a ani tento rok sme nelutovali - zabavne sifry, super priroda, skvele pocasie. Najviac sme si zgustli na morzeovke a na naj krizovke (ktora nas pekne oklamala, ale tak to ma byt ;-)), ale vlastne vsetky sifry boli pekne a bavili nas. Ceresnickou je potom pokec v cieli pri pive a jedle. Za rok nas tam mate zas :-)

Jarda (org)
26. 8. 2021 13:51:22

Ztráty a nálezy: Na startu se našel šedo-hnědý (barvu berte s rezervou) pásek Columbia, v cíli se ho nepodařilo udat.

Věšák (Mouchy jedí komáry k snídani)
25. 8. 2021 12:47:00

I když jsem na hře vlastně nebyl, tak moc díky orgům za organizaci skvělé hry! A jako obvykle se víc můžete dočíst v naši reportáži zde: https://docs.google.com/document/d/1CZ9sbTNQy8p3ywPB0Qod_TL-E5enV5lx5GHiFsME7tc/edit?usp=sharing

Jirka (Midges)
23. 8. 2021 21:22:17

Fakt se nedá než chválit (orgy). Komára chodíme jako pohodovku už od prvního ročníku a přijde mi čím dál lepší. Letos jsme to s pohodovým přístupem krapet přehnali, což vyvrcholilo tím, že jsme o pár minut nestihli cílový limit. Stačilo popoběhnout....ale proč, přece pohoda :-). Jenže to už hraničí s neúctou k organizátorům a dodatečně se za to omlouváme.

Krásná trasa, perfektně vyladěné šifry (doma jsem si dolušťoval i ty, co jsme už přeskakovali), prakticky nebylo potřeba hledat na internetu...opravdu paráda.

Jo, jednu závažnou chybu to mělo. Už na nás nezbyl guláš v hospodě :-(

Díky moc a vydržte to ještě pár let!

Martin (Šneci v lese)
22. 8. 2021 20:33:29

Mockrát děkujeme za hru. S šiframi jsme se letos moc nepotkávali, nebo jsme jen neměli náš den, přesto se nám líbily :) A jako vždy se nám moc líbila pěkná, tak akorát dlouhá, trasa. Těšíme se příští rok zas!

Marek (Pražáci)
22. 8. 2021 15:56:06

Děkujeme - bylo to skvělé! : ))

Sváťa (Fernety Kadla)
21. 8. 2021 21:31:30

Moc děkujeme za boží šifrovačku.

Dnes jsme si (v dobrém!) říkali, jak nám vlastně Kokořínský komár připadá taková inverzní šifrovačka k TMOU. Vhodnější roční období, tím pádem i lepší počasí? Check. Dostupnost lokality? Check. Rozumnější doba trvání? Check. Nápovědy? Check. Šance dojít do cíle? Check. Prostředí? Vyrovnáno.. Brno je krásné, ale to je Kokořínsko taky.. a moc!

Naši šanci na bronzové umístění predikované Statkem zařízla šifra 7, kdy jsme po pěti minutách měli dvojce slov a přepis písmen na bináry a za následující dvě hodiny nebyli schopní vymyslet, co s tím. A hned u následující šifry přišel zákys, kdy jsme po namapování obou těles na sebe četli v bináru nesmysly a bohužel nezkusili číst i v protisměru (btw. čtení bináru z dvanáctistěnu bylo dost dejavu z deváté šifry ročníku 2019).

Ale každopádně jako celek super a od naší první účasti máme Komára na seznamu "povinných" šifrovaček za rok. Díky moc a příště se těšíme zas!