Kokořínský komár

Pohodová, denní, lineární šifrovací hra v krásném prostředí Chráněné krajinné oblasti Kokořínsko.

A je to! Díky!

Druhý ročník Komára je za námi, gratuluji vítěznému týmu Zvířátka, ale poděkoval bych rád úplně všem účastníkům za to, že se nenechali odradit nepříznivými předpověďmi počasí a na hru dorazili. Pevně věřím, že jste si hru užili a že pozitiva převládnou nad případnými negativy. Chtěl bych poděkovat také všem ostatním, díky kterým se mohla hra uskutečnit. Ať už kolegům organizátorům, testerům, no prostě všem, kteří nám se hrou pomáhali - bez vás by to nešlo a moc si toho vážím. V neposlední řadě děkujeme také Autokempu Kokořín za možnost parkování, kolektivu restaurace Pobuda za skvělý servis, CHKO Kokořínsko, jmenovitě p. Valdovi, za kladné vyřízení všech formalit a společnosti SC Johnson za věnování věcných cen z jejich produktové řady Raid a Off.

Hru s námi testovali: Petr Valášek, Mikuláš Zelinka, Zuzana Kordíková (a celý tým ČSFR), Zdeněk Pezlar, Jakub Devát, Drahomír Malota, Vojtěch Obořil, tým Turbomyši, Zuzana Kvíčalová, Lenka Smejkalová (a tým Jak se nám líbí!), Kateřina Vinšová, Jana Zahoranská. Pokud jsem na někoho zapomněl moc se mu omlouvám a když se ozve, tak to rád napravím :-)

Mějte se krásně a budeme rádi když nám dáte vědět co se vám líbilo a co naopak ne.

Jarda

Aktuality ve zkratce

Poslední informace odeslány (28. 8. 2018, 14:26)
V neděli ráno jsme hrajícím týmům rozeslali Poslední informace před hrou. Pokud jste mezi hrajícími týmy a o e-mailu nic nevíte, prohledejte prosím složky hromadné a spam nebo se ozvěte :-)

Ceny pro vítěze (25. 8. 2018, 23:50)
Společnost S.C. Johnson nám do hry věnovala tematické věcné ceny :-) Část z nich najdete na přiložené fotografii spolu s háčkovanými komáry, které jsme si pro vás připravili my.
S.C. Johnson - ceny Kokořínský komár 2018

Navýšení kapacity hry (27. 7. 2018, 9:50)
Vzhledem ke vstřícné dohodě a následně potvrzenému souhlasu s pořádáním hry od CHKO Kokořínsko - Máchův kraj můžeme rozšířit kapacitu hry o 5 týmů na 45 hrajících týmů. Prvních pět náhradníků tedy bylo včera večer osloveno s otázkou, zda jejich zájem trvá. Pokud ano, budou zařazeni mezi registrované. Pokud ne, oslovíme postupně další v pořadí.

Úvodní informace

Byť jsme pro letošní ročník zvažovali několik různých variant, nakonec jsme se rozhodli, že naším útočištěm pro rok 2018 bude Kokořínský důl. Zároveň s tím ale musíme zmínit, že se na start nejspíš nedostanete hromadnou dopravou. V loňském roce nicméně této možnosti využilo jen minimum týmů, takže věříme, že i ony případně řešení najdou.

Vzhledem k tomu, že jsme nezávislí na příjezdu vlaků, začne letos hra o půl hodiny dříve - tedy v 8 hodin. Startovat budeme z Autokempu Kokořín. Konec hry v tuto chvíli plánujeme na večerní hodiny, kdy kalkulujeme s osmnáctou, nebo devatenáctou hodinou.

Do hry bude letos přijato 40 týmů, detailní informace jsou k dispozici v pravidlech, na které se doklikáte z levého menu. Na rozdíl od loňska pak od vás budeme pro letošní ročník potřebovat pomoci s náklady na uspořádání hry. Od hrajících týmů tak budeme vybírat startovné ve výši 200 Kč. Jeho součástí je i předem uhrazené parkovné v areálu Autokempu Kokořín.

Mrkněte i na web, fotky a šifry z loňského ročníku.

Foto na pozadí: Michal Kmínek.